Behandlingar i reikihealing

Jag funderar starkt på om jag skulle behöva gå i rekihealing här i Västerås, för jag känner mig i sån obalans. Jag har problem med maten, ena dagen så kan jag äta hur mycket som helst utan att bli mätt och nästa så kan jag nästan inte få i mig någonting. Vissa dagar har jag massa energi och är superpigg och andra dagar orkar jag knappt stiga upp ur sängen. Så det är någonting som är fel och jag har varit hos läkaren men de hittar inga fel. Antar att det kan vara någonting med mina energinivåer och reikihealing ska vara bra för att hela sådant. För att påverka det.

Har aldrig testat på det tidigare men har hört att det finns en mottagning, Mediala Ting, här i Västerås, så ska nog se om jag kan boka in en tid för reikihealing hos dem och testa på det. Så får jag väl se om jag tycker att det gör någon skillnad eller inte. Sen är det väl klart att det kanske krävs mer än bara en enstaka behandling för att göra skillnad men målsättningen är i alla fall att jag förhoppningsvis ska kunna få gjort någonting som får mig att må lite bättre. Att få ordning på min sömn, mina matvanor och på mina energinivåer.

Det är ganska häftigt att det kan fungera som det gör med reikihealing ändå. Att man inte ens ska behöva röra vid någon för att påverka olika saker i kroppen. Så ja, ska gå på en behandling på Mediala Ting i Västerås och se hur det blir. Ska försöka komma ihåg att hålla er uppdaterade om hur det går!

Du gillar kanske också...