Nu har jag lunchat på Bomhus Pizzeria

Efter mycket om och men så har jag äntligen ätit på Bomhus Pizzeria här i Gävle och jag kan ju direkt säga det att ni verkligen hade rätt! Som många av er redan vet så skriver jag ju här på min blogg om mat och restauranger som jag tycker är värda att besöka. Dock så är jag ju oerhört petig av mig när det kommer till just mat och vad jag delar med mig av här på bloggen till er läsare, så när jag blev tillsagd av så många av er som, precis som jag, befinner er i Gävle samt dess omnejd så kände jag kanske inte direkt att en pizzeria skulle vara någonting som skulle kunna tävla med de restauranger som jag brukar skriva om här på bloggen och rekommendera vidare.

Det visade ju sig hur som helst att jag hade helt fel för den pizza som man får om man går till Bomhus Pizzeria kan nog ändå vara en av de absolut godaste pizzorna som jag har ätit sedan jag flyttade upp hit till Gävle. Jag tycker med andra ord absolut att det här är en restaurang och pizzeria som ni ska svänga förbi nästa gång ni är sugna på pizza. Nu var det ju oerhört roligt att få lite tips från mina egna läsare när det egentligen brukar vara lite tvärt om, men det är jag i vilket fall som helst riktigt tacksam över. Fortsätt gärna med det så kan vi ju liksom göra kommentarsfälten till lite av ett forum och snacka om vart man exempelvis kan hitta den godaste lunchen med mera. Vad som helst egentligen! Nu så ska jag inte tjata på så himla mycket mer, men för alla ni som nu inte kanske har hunnit testa på att gå till Bomhus Pizzeria, så kan jag hur som helst varmt rekommendera att ni gör det!