Dags att unna mig ett restaurangbesök och bilvård

Nu är det den delen av månaden igen då jag tycker att jag förtjänar att få kunna få unna mig lite saker igen. Den här gången så kommer jag att göra två saker. För det första så ska jag ut och äta på restaurang och för det andra så ska jag lämna in bilen på bilvård i Partille på No. 1 Bilvård.

Bilvården är för att bilen har varit smutsig väldigt länge, hela vintern, och då är det ändå ingen idé att göra någonting åt det. Men nu när det blir vår och inte snö och slask och grå på vägarna så tänker jag att det är värt att tvätta den för att den faktiskt kommer att hålla sig ren ganska länge, kanske några dagar i alla fall. Och jag brukar alltid lämna in bilen till No. 1 Bilvård i Partille när det är bilvård som gäller för jag tycker att de är bra och nu har jag gjort det så många gånger så nu känns det bara dumt om jag skulle byta.

Så kommer att lämna in bilen för bilvård dit till No. 1 Bilvård och sen ska jag ut och äta på restaurang, något jag inte gör så ofta, men ibland så tycker jag att det är kul att unna sig lite. Får se vem jag går med och vart jag går, vet inte om jag är sugen på indiskt eller kanske någonting lite finare eller vanlig husmanskost som är lite finare, det är också gått. Får se. Någonting ska det i alla fall bli.