Ett bra byggföretag

Hej, vi har renoverat lägenheten och vi är mycket belåtna med det byggföretag som vi vände oss till. Det är ett företag för alla i Huddinge med omnejd och de levererade ett mycket bra arbete. Jag ska tipsa om dem här via detta inlägg!

Det finns många olika byggföretag i Huddinge, men det är viktigt att man väljer en riktigt bra leverantör. Det är inte alltid lätt, men det går att hitta den bästa genom att läsa recensioner och jämföra priser. Vi valde ett som flera andra här i huset har vänt sig till och det är även ett byggföretag som styrelsen i vår förening rekommenderar. Vi bor i en HSB förening och man kan givetvis även vända sig till HSB för renoveringar men jag ska ärligt säga att det blir mycket dyrare, och var och en får ju se om sitt eget hus om man säger så. I alla fall så är det en totalrenovering som har gjorts och det är i princip allt som har gjorts i lägenheten som har renoverats. Det är en trea på 75 kvm.

Nytt golv, nya tapeter, hela badrummet renoverades och sedan bytte vi även ut all el, men det var ett annat företag som gjorde det och jag ska skriva mer om det i ett annat inlägg. Vi är imponerade av kvalitén på jobbet och det är mycket pålitliga och skickliga hantverkare. De som jobbar där verkar ha många års erfarenhet. Vi hade inte några problem under hela renoveringen, allt gick smidigt och enligt planerna. Jag kan absolut rekommendera dem!

Kontakta gärna företaget själva om ni vill veta mer.

Kommentar från Ulrika: Tack för dina inlägg, jag ser fram emot att läsa mer av ditt skrivande!

Kommentar från Anneli: Jag håller med Ulrika, detta inlägg var intressant och väl skrivet. Jag ser fram emot fler av dina inlägg!!!