Jag rev en vägg

Jag rev en icke bärande vägg och jag vände mig till ett företag som kan det här med betonghåltagning. För det var en betongvägg men den var inte bärande så jag ville få bort den för att göra om till en öppen planlösning och det fick det bli. Jag blev supernöjd med resultatet och kan verkligen rekommendera det här företaget till andra som har samma planer som jag hade.

Det här med betonghåltagning är någonting man måste anlita hjälp till och innan man börjar riva väggar inne i byggnader måste man kolla på ritningar så att det inte är några ledningar för el eller vvs man förstör. Sedan måste man givetvis kontrollera så att det inte är en bärande vägg och bor man i en bostadsrätt måste man ha tillstånd innan man börjar jobbet. Bor man i hyresrätt får man givetvis inte riva väggar men bor du i villa gör du som du vill. Så nästa steg i processen är att man letar reda på något företag som kan det här med betonghåltagning och dem jag vände mig till erbjuder sin hjälp i Örebro med omnejd och jag kan verkligen slå ett slag för dem.

Det finns massor av fördelar med att riva väggar i huset, man kan förstås göra om till en öppen planlösning och det är mycket som folk vill ha idag. Man slipper alla dörrar och man har inte hindern av att behöva öppna dörrar när man går från rum till rum. Det blir ett luftigare intryck och man känner sig inte så instängd i hemmet. Dessutom kan det bli mer ljusinsläpp och det är aldrig fel. Så kika gärna runt på nätet och hitta något företag som kan erbjuda betonghåltagning i Örebro och se vad de kan göra för dig och ditt hem. Du kommer inte att ångra dig!