Jag vände mig till en elektriker

Hej, hej, det är torsdag nu och jag tycker veckorna går fort. Kollade när jag skrev i bloggen senast och jag blev förvånad över att det var i söndags, inte ett inlägg på hela veckan men här kommer det ett nu. Det ska handla om elektriker. Jag fick hjälp med att dra om all el i villan. Från ojordat till jordat i alla kontakter. Det var det värt eftersom jag tycker det är bra om man gör saker för att öka säkerheten, och när huset byggdes 1968 så var det inte alls samma standard och krav som det är idag, men det är bra att man kan uppdatera sitt hem och göra det säkrare ur elsynpunkt.

Nu när jag tänker efter så är det ju en rätt bra idé att dra om elen, speciellt om man bor i en gammal villa. Då blir det inte bara elektriskt tryggare utan man höjer även värdet på bostaden så även om det kostar en slant så skulle jag säga att man har igen det den dagen man ska sälja, men det har jag i och för sig inte tänkt att göra. Hur som helst så vände jag mig till en elektriker i Alfta och jag är mycket nöjd med denne elektriker. Har märkt när jag läser på bloggar som andra skriver att det är mycket klagomål på allt möjligt så det känns bra att få skriva någonting positivt tycker jag. Så om du skulle behöva en elektriker så kan jag rekommendera att du vänder dig till denne och du kan alltid läsa mer inne på webbsidan så den länkar jag dig till. Hoppas detta var intressant och läsvärt för någon. Hoppas jag kan skriva ytterligare ett inlägg idag men tills dess, ha det så gott!

Kram Annika