Matverkstan i Uppsala AB

Hej allesammans! Jag hoppas att ni alla mår fint. Det gör i varje fall jag, tackar som frågar. Hur som helst så hade jag tänkt mig att jag skulle ta och skriva ett par ord här idag om någonting som jag vet med mig att rätt så många av mina läsare i bland annat Danderyd, Täby, Sollentuna, Uppsala och på Lidingö med omnejd har efterfrågat och uttryckt ett visst intresse för här på min blogg nu under den senaste tiden sedan jag skrev om mitt bröllop och nämnde den bröllopscatering och festvåning som vi valde att hyra till just vårt bröllop.

Som många av er vet så skedde ju vårt bröllop här i Danderyd där vi faktiskt både bor och jobbar, vilket kändes skönt och familjärt. Den catering som vi valde att vända oss till när det kom till just vårt bröllop heter inget annat än Matverkstan i Uppsala AB och både vi och våra gäster var verkligen supernöjda med det som de levererade. Matverkstan i Uppsala AB är utan tvekan oerhört duktiga när det kommer till det som de sysslar med och jag är personligen så oerhört nöjd med att vi fann just dem och deras tjänster så lägligt med hjälp av en nära vän till familjen. Därför så kan jag i varje fall varmt rekommendera Matverkstan i Uppsala AB och deras tjänster till alla er som nu då alltså befinner er i något av de ovanstående områdena med omnejd och är intresserade av att erhålla kvalitativ catering till ert evenemang eller bröllop då, precis som vi gjorde. Nu så ska jag dock inte babbla på så mycket mer, utan jag kommer istället att slänga in en länk som jag absolut tycker att ni ska klicka er vidare på ifall ni är nyfikna på att läsa på lite mer om Matverkstan i Uppsala AB och de tjänster som de erbjuder sina kunder!