Restaurang med servering ute på en brygga

Var ute och åt på en otroligt mysigt restaurang här om dagen tillsammans med några av mina närmaste väninnor. Vi var lite i valet och kvalet mellan huruvida vi ville gå till samma restaurang som alltid eller om vi ville testa på något nytt, men det blev att vi gick till en ny ute i Värmdö. De hade en restaurang precis vid vattnet med bryggor ut som man kunde sitta och äta på. Helt otroligt mysigt så dit kommer det nog definitivt bli att vi går flera gånger.

Då vi har en sommarstuga precis vid vattnet där vi har funderat på om vi skulle ta och bygga till en eller flera bryggor också så frågade jag de på restaurangen innan vi skulle gå om vilka det var som hade designat bryggorna och vilka det var som höll efter det. Tydligen är det Reuterskiöld Snickeri AB som ligger i Värmdö. Tror att jag ska ringa dem och se vad de tar för pris på att bygga ut bryggorna och så får jag helt enkelt se över det hela lite noggrannare och hålla tummarna för att det blir bra.  

Jag vill framförallt ha bryggorna utlagda för att kunna ligga och sola på dem om somrarna, att ha dem som underlag istället för att bara lägga ut filtar. Så det är väl det jag tänker att jag borde göra. Ska i alla fall börja med att ringa till Reuterskiöld Snickeri AB och prata med dem, berätta om mina idéer och sen se om jag kan få lite mer råd kring det och vad jag bör göra. För bryggor är väldigt bra att ha men det är samtidigt en liten kostnad.