Söker du en byggfirma?

Hejsan på er, det är molnigt i Gävle och jag undrar när solen kommer? Inte än i alla fall på några dagar när jag kollade vädret i appen. Men då får man göra grejer inne istället och jag har en del att göra men först skriver jag ett inlägg, det känns som det behövs. För det är många som efterlyser tips på någon byggfirma och det är ju inte lätt att veta vilken man ska välja. Det finns ju en del att välja på och alla verkar ju bra på sin hemsida. Så då tänkte jag att jag skulle dela med mig av min erfarenhet. Jag har nyligen anlitat en byggfirma i Gävle för en renovering av mitt kök, ett gammalt kök som behövde bytas ut. Då vet man aldrig riktigt hur det kommer att bli och man hör ju så mycket i media om byggfirmor som inte håller måttet. Men jag hade kollat runt lite på nätet och följde sedan min magkänsla. Jag vände mig till en byggfirma som verkade bra, deras hemsida ser proffsig ut men det är ju inte alltid det som gäller. Sedan har jag en bekant som jobbar där och det kändes tryggare med någon jag känner.

Nåväl, jag kontaktade dem och de hade tid för ett möte några dagar senare. Då gick vi igenom allt som skulle göras, vad jag ville ha och så planerade vi in arbetet. De var mycket professionella och det kändes tryggt att lämna det i deras händer. De sa att det skulle ta ungefär två veckor och det var precis vad det tog. Jag tror inte att jag någonsin har varit så nöjd med hjälpen jag fått av någon, de gjorde ett fantastiskt jobb och det blev verkligen som jag hade tänkt mig. Jag skulle rekommendera denna byggfirma till alla i Gävle.