Tips på en snickare!

Hej igen denna augustidag, det är varmt ute och ska snart sätta mig i trädgården med en kaffe och en mazarin. Men med mig är det på det viset att jag alltid har ett och annat inlägg på lut och idag ska jag rekommendera en snickare i Motala som jag har vänt mig till för att få hjälp med köksrenoveringen.

Snickaren är duktig på sina hantverk. Jag hade en köksrenovering som skulle ske snabbt, effektivt och framförallt få det att se snyggt ut till ett bra pris. När jag väl tog kontakt med denne snickare så kändes det direkt tryggt och jag visste att jag hamnat rätt. Han gjorde ett mycket bra jobb på mitt kök och det blev precis som jag ville ha det. Jag kan varmt rekommendera denne snickare till alla er som vill ha hjälp och det går att få hjälp både med det lilla och det stora projektet. Det var ingen slump att jag tog kontakt med honom för en nära vän till mig hade anlitat honom några månader tidigare och det hade gått jättebra. Tyvärr finns det företag i byggbranschen som inte håller vad de lovar men jag kan säga att det gäller inte detta företag och denne snickare för han är helt enkelt mycket bra, och även inte särskilt dyr att vända sig till. Jag ska skriva mer i ett senare inlägg där jag även tänker mig att jag bifogar några bilder som ni säkert vill se på mitt kök. Dpå får ni se hur det såg ut före och efter denna köksrenovering. Det är alltid roligt att få se hur något har förändrats från det gamla till det nya.

Det var allt för denna gång, jag skriver väl såklart snart igen med ett nytt inlägg och ha en fin dag! Puss och kram:)