Tips på ett byggföretag i Eskilstuna

Hejsan, det är nu slut på sommar och semester och jag hoppas att ni alla haft det härligt och att ni laddat batterierna ordentligt så att ni orkar med att jobba ett år till. Vet att många inte trivs på jobbet, ta då en dag i taget och se till att hitta på någonting roligt när du inte jobbar, som att gå en kvällskurs och lär dig någonting som du är intresserad av. I dag ska jag skriva om ett byggföretag i Eskilstuna som jag har vänt mig till för att få hjälp med en husrenovering och jag är mycket nöjd med hjälpen.  

Jag heter Erik och bor i Eskilstuna. Jag är gift med en fantastisk kvinna som jag träffade på jobbet, vi jobbar båda två inom samma företag. Vi har två barn tillsammans, en dotter som är sexton år och en son som är tolv. Båda barnen går i Eskilstuna kommunala gymnasium. 

I april i år bestämde jag mig för att renovera huset vi bor i, det är ett hus som vi har bott i i snart elva år och det var dags att få lite nytt blod i gamla huset. Jag började med att titta på olika byggföretag i Eskilstuna och hittade ett företag som verkade bra. Jag besökte deras hemsida och såg att de hade gjort mycket intressanta arbeten och jag kände mig genast intresserad av att anlita dem. Jag kontaktade företaget och de kom över och gjorde en grundlig undersökning av huset och vad som skulle behövas göras. De kom fram till att det mesta av huset var i bra skick men att det fanns vissa delar som behövde renoveras, bland annat badrummet och köket. Jag fick ett bra pris från företaget och bestämde mig för att anlita dem. 

Arbetet tog cirka två månader vi i familjen är mycket nöjda!