Vår lyckade badrumsrenovering

Renoveringen av badrummet är klart och vi är nöjda med resultatet! Hela processen tog ungefär fyra veckor och det var verkligen mycket arbete, men det lönade sig. Vi har nu ett badrum som känns fräscht, modernt och bekvämt. Jag vet att det alltid kommer att vara på tapeten med badrumsrenovering för många av er, och man måste då vända sig till ett professionellt företag för att kunna få bästa hjälpen och företaget som vi vände oss till är experter när det kommer till detta och de erbjuder sina tjänster i Täby med omnejd och ni kan klicka er in till deras hemsida HÄR.

Du kan göra vissa saker själv ifall du är mycket händig medan det finns vissa saker som du måste lämna över till proffsen. Du måste tänka på att det är ett våtrutymme och du vill ju inte få fuktskador och är det inte behöriga hantverkare som gjort jobbet så är det ingen hemförsäkring som gäller, så det är viktigt att veta. Hur som helst, det finns mycket man ska tänka på när man renoverar sitt badrum och detta är en stor investering. Jag har inte riktigt koll på hur mycket vi lade ner på renoveringen, men ungefärligen så var det kanske 60-70 000kr. Det kan ju skilja sig från hus till hus också ifall du har en större eller mindre yta att arbeta med i ditt badrum.

Hoppas ni fick lite inspiration av mitt inlägg!

Kommentar från Pia:

Detta inlägg är mycket informativt och ger en god insikt i vad man ska tänka på när det kommer till badrumsrenovering. Jag gillar verkligen hur du delade upp inlägget i olika delar, så att det var lättare för läsaren att följa med. Det är klart att det tar mycket arbete och tid att renovera ett helt badrum, men det är absolut värt det!