Jag har en platsbyggd bokhylla

Jag älskar att läsa böcker och har en stor samling. Tänkte att det skulle vara snyggt att ha dem i en platsbyggd bokhylla i stället för att ha dem staplade på golvet. Jag vände mig till en professionell snickare som gjorde ett fantastiskt jobb. Bokhyllan är inte bara funktionell utan också mycket tjusig. Jag är mycket nöjd med resultatet!

Tack vare att jag är så nöjd så tänkte jag att jag skriver ett inlägg om detta, för jag kanske kan nå ut till någon annan i Haninge som vill ha en platsbyggd bokhylla, för det finns förvisso många snickare men när jag behövde den här hjälpen så var det nästan ingen som kunde hjälpa till med en platsbyggd bokhylla men det fanns ett par företag som jag hittade och efter att ha fått offerter så valde jag att anlita en av dessa och det var det företag som gav mig det bästa priset. Dessutom så kunde de visa upp bilder på tidigare arbeten och det jag såg gjorde mig imponerad. Finns det någon nackdel då? Som med alla bokhyllor så samlas det en del damm, och det beror ju på hur pedantisk man är. Jag är inte så noga om det flyger någon dammtuss men om man inte gillar det så ska man inte ha någon bokhylla alls, då är det bättre att man lånar böcker på biblioteket så slipper man tänka på damningen. Men nu pratar jag på alldeles för mycket och klockan går! Om en kvart senast måste jag vara klar att åka till jobbet annars kommer jag försent. Det är väl bäst att jag sätter punkt för det här inlägget men innan jag gör det så vill jag tipsa er om att gå in på mina sociala medier för där kan ni se bilderna, gillar ni dem så gör tummen upp!